„egyetlen batyunk botunk fegyverünk az anyanyelv” 

(Kányádi Sándor) 

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr, Tisztelt Vezető!

Hisszük azt, hogy az ifjúság anyanyelvi nevelésének, megtartásának egyik legfőbb eszköze a vers, a versmondás. Így a Békéscsabai Szakképzési Centrum, a Heti Kelet Kulturális Alapítvány és a Békéscsabai Médiacentrum, 

2021. szeptember 30-án, immár 4. alkalommal megtartja

– a világjárvány miatt elhalasztott – Versfolyam 20/21 elnevezésű webes élő versfolyamát, a hazai, határon túli és a diaszpóra magyar iskoláival, szervezeteivel közösen. Mellyen a részt vevő iskolák tanulói, tanárai, iskolánként egymás után élő adásban verset mondanak és ez a versfolyam.hu oldalon látható is lesz.

A eddigi rendezvények felvételei:

2017: https://www.youtube.com/watch?v=X-44NY29CXo 

2018: https://www.youtube.com/watch?v=VNY7YLk7NBA 

2019: https://youtu.be/db70D8j2zWY 

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr, Tisztelt Vezető!

Tisztelettel szeretném előzetesen megkérni, felkérni vegyenek részt az előbb leírt rendezvényünkön és segítsenek a többi iskolával közösen ennek kereteit, a megvalósítás lehetőségeit véglegesíteni.

A versek szabadon válaszhatók (lehetőlég szerint magyar szerzőtől), azonban azokat magyar nyelven kell előadni. A rendezvény lebonyolítási tervét a résztvevők kérései és adottságai, a technikai és szervezési problémák alakítják.

Kérem, ha tehetik, vegyenek részt versfolyamunkon, segítsenek a megvalósításban, és töltsék ki a regisztrációs űrlapot honlapunkon vagy a https://forms.gle/KsRjhS87dbGJnACg8 linken.

Kérem, segítse rendezvényünket azzal, hogy ezen emailt tovább küldi az Ön által ismert iskoláknak, magyar szervezeteknek!

Tisztelettel:

Csibor Géza
kuratóriumi elnök
Heti Kelet Kulturális Alapítvány
Csiborg@gmail.com
+36209235607